esnaf ve sanatkarlar odası kayıt evrakları ve dilekçesi

Esnaf ve sanatkarlar odası kayıt ücreti: 268 TL (Üyenin ilk kaydında sicil müdürlüğü tarafından alınan ücrettir.)
esnaf ve sanatkarlar odası yıllık aidat: 268 TL (Üyenin ilk kaydından sonra her yıl odasına ödediği ücrettir.)
Düzenlenecek ve Onaylanacak belgeler ile yapılan hizmet karşılığı alınan ücret: 27 TL
Kapasite raporu tasdik ücreti: 134 TL
1. Sınıf İş Yeri kayıt ücreti ve yıllık aidatlar: 268 TL – Belge Tasdik Ücreti: 27 TL
2. Sınıf İş Yeri kayıt ücreti ve yıllık aidatlar: 214 TL – Belge Tasdik Ücreti: 21 TL
3. Sınıf İş Yeri kayıt ücreti ve yıllık aidatlar: 107 TL – Belge Tasdik Ücreti: 11 TL

“esnaf ve sanatkarlar odası kayıt evrakları ve dilekçesi” için 6 yorum

1. dilekçe mi verdim cevap yok bunun nededinini öğrenmem mümkün mü çünkü sizden haber bekliyorum.Birde sürekli olarak boşu boşuna zaman kaybı yaşıyoruz dilekçeyi vermişiz alan kişi aldığı zaman kontrol edip onayı verse bizde bu kadar bekleyip zaman kaybetmesek olmaz mı?